close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه نان نخودچي
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 21 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

 

بانوکده

طرز تهیه نان نخودچي به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

500 گرم آرد نخودچی

250 گرم پودر شكر نرم

250 گرم روغن جامد

1 قاشق مرباخوري پودر هل

 

طرز تهیه :

ابتدا پودر شكر را به همراه روغن جامد خوب می زنيم تا نرم و لطيف شود .سپس آرد و پودر هل را به آن اضافه می كنيم .

سپس خوب ورز می دهيم تا خمير نرم گشته چسبندگي پيدا كند . اين خمير نسبتا‌ً‌ خشك است و بايد با ورز دادن نرم و لطيف شود . در صورت امكان مي‌توان به اين خمير 24 ساعت استراحت داد و بعد آن را قالب زد بعد از استراحت خمير آن را به قطر يك سانتي‌متر باز می كنيم و با قالب دلخواه قالب می زنيم و در فر با درجه حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت زمان حدود 20 الی 30 دقيقه می گذاریم تا بپزيد .

براي تزيين نیز مي‌توان از خلال پسته يا پودر پسته استفاده نمود .


منبع : هنرآشپزی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی