close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه قطاب
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 22 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه قطاب

 

بانوکده

طرز تهیه قطاب به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

2 عدد زرده تخم‌مرغ

100 گرم ماست خامه‌اي

100 گرم روغن آب‌شده

200 گرم آرد

250 گرم بادام پودر شده

125 گرم پودر شكر

1 قاشق سوپخوري هل آسياب شده

 

طرز تهیه :

ابتدا باید زرده تخم‌مرغ و  روغن و ماست و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و آرد را به تدريج به آن اضافه كرده تا مواد خمير شوند و به دست نچسبد .

به مدت 1 تا 2 ساعت خمير را در يك كيسه نايلون در يخچال استراحت می دهيم .

سپس خمير را به دفعات با وردنه ، با كاتر گرد قالب زده از مواد مياني كه با هم مخلوط شده است در مركز خمير ريخته ، دو طرف خمير را روي هم آورده با دست به هم می چسبانيم تا خمير شكل هلال به خود بگیرد .

سپس آن را پيچيده و در روغن فراوان سرخ می كنيم .

بعد از سرخ شدن در صافي می ريزيم تا روغن اضافه آن گرفته شود .

بعد از كمي خنك شدن داخل پودر قند غلتانده و در ظرف می چينيم .

در صورت تمايل مي‌توانيد قطاب‌ها را در فر 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه پخت و بعد از پخت در شيره غلتاند .

بعد از اتمام و حاضر شدن قطاب ها میتوان روي آن ها را با پودر پسته تزيين كرد .


منبع : هنرآشپزی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی