close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه باسلق
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 22 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه باسلق

 

بانوکده

طرز تهیه باسلق به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

100 گرم گردو

2/1 فنجان گلاب

1 فنجان شكر

1 قاشق چايخوري كره

2/1 فنجان نشاسته

1 فنجان آب

خلال پسته و پودرنارگيل به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته را در 3/1 فنجان آب سرد مخلوط می كنيم و اجازه میدهیم تا حسابی ته نشين شود .

سپس آن را صاف می كنيم . گلاب و شكر و آب را به آن اضافه كرده روي حرارت ملايم قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم تا مايع غليظ شود.

اين كار را آنقدر ادامه می دهيم تا مايع از ظرف جدا شود .سپس كره را اضافه كرده تا مايع غليظ و براق شود . مايع باسلق را روي كاغذي كه آرد يا نارگيل پاشيده شده پهن می كنيم و گردوها را كه بوسيله نخ و سوزن مثل زنجير رديف كرده ايم روي آن می گذاريم و مثل رولت لوله می كنيم .

سپس كمي صبر می كنيم تا باسلق سرد شود و بعد آن را بريده و با خلال پسته تزئين می کنیم .


منبع : هنرآشپزی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی