close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 22 بهمن 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

 

بانوکده

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب

مواد لازم :

125 گرم كره

2 عدد تخم‌مرغ

1 قاشق چايخوري جوش شيرين

280 گرم شكر قهوه‌اي

4/1 قاشق چايخوري وانيل

310 گرم آرد

300 گرم شكلات سياه چيپسي

 

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار می دهیم .

سپس سيني فر را با كره يا روغن جامد چرب می کنیم و كنار می گذاريم .

شكر قهوه اي و كره و وانيل را با همزن برقي انقد می زنيم تا به شكل كرم لطيفي درآيد . سپس تخم‌مرغ‌ها را به تدريج اضافه می كنيم و بعد از هربار اضافه كردن ، خوب می زنيم . سپس با استفاده از يك قاشق فلزي، آرد مخلوط شده با جوش شيرين را با مواد مخلوط می كنيم . در نهايت ، شكلات چيپسي را اضافه می کنیم و مخلوط می كنيم . بعد از خوب مخلوط شدن مواد ، با يك قاشق مرباخوري از مواد بر می داريم و با فاصله ، داخل سيني چرب شده فر می ريزيم .

سپس زمانی حدود 12 الی 15 دقيقه سيني را داخل فر قرار می دهیم . 

بعد از پخت بيسكويت ها را روي پنجره سيمي ف خنك می كنيم و سپس داخل ظرف می چينيم  .


منبع : هنرآشپزی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی