close
تبلیغات در اینترنت
روش های آماده سازی پیاز
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 15 اسفند 1392
  • دیدگاه ارسال شده

روش های آماده سازی پیاز

بانوکده 

یکی از پرکاربردترین مواد اولیه آشپزی پیاز می باشد . پیاز سفید به مراتب خوش طعم‌تر از پیاز قرمز می باشد اما برخی مزه شیرین‌تر پیاز قرمز را ترجیح می‌دهند . دستورالعمل‌های فراوانی برای پوست کندن پیاز وجود دارد . اینکه چگونه پیاز را پوست بکنید که اشکتان را در نیاورد . بقیه در ادامه ...

از اینکه از کبریت لای دندان‌هایتان استفاده کنید تا اینکه پیاز را در آب از پوست خود جدا کنید .

اما با همه این ترفندها اگر در هنگام پوست کندن پیاز اشک نریختید ، در مرحله خرد کردن مطمئنا اشکتان در خواهد آمد . پس از همان اول بگذارید اشک از چشم‌هایتان سرازیر شود . برای سلامتی چشمان شما نیز مفید است. 

 

خرد کردن پیاز انواع مختلفی دارد : از نگینی و حقه‌ای گفته تا ریز شده معمولی . بسته به اینکه چه می‌خواهیم بپزیم ، می‌توانیم یکی از این انوع را انتخاب کنیم .

برای خرد کردن نگینی پیاز بهترین روش این است که یک بار پیاز را از وسط ( از ارتفاع ) به دونیم تقسیم کرده آنگاه هر قطعه را روی تخته بخوابانید ، سر و ته پیاز را زده و برش‌های عمودی در هر نیمه ایجاد کنید . ( به طور متوسط چهار تا شش برش کافی است ) سپس برش‌های عرضی هم اندازه بزنید .

در روش حلقه‌ای پیاز درسته را روی تخته قرار داده و از عرض برش های لازم را بزنید .

در روش معمولی نیز تنها در اندازه قطعات پیاز با روش نگینی فرق دارد .

جهت رنده کردن پیاز هم بهتر است  انتهای پیاز را نزنید چون باعث می‌شود هنگام رنده کردن لایه‌های پیاز از هم جدا شود و پراکنده شود .

منبع : بیتوته

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی