close
تبلیغات در اینترنت
استفاده بجا از نمک در غذا
تبلیغات شما

استفاده بجا از نمک در غذا

بانوکده 

 نمک یک چاشنی همیشگی غذا در آشپزی خانم های خانه دار می باشد . استفاده به جا و به اندازه نمکهمیشه مساله مهمی بوده و هست که هم سلامتی افراد را به خطر نیاندازد و هم اینکه غذا طعم خوبی داشته باشد . بقیه در ادامه مطلب ... 

اضافه کردن نمک در هر غذایی مرحله خاصی دارد که باید به غذا اضافه کرد.

به عنوان مثال برای سوپ و آبگوشت باید در ابتداي پخت نمک را اضافه کرد . اما برای گوشت ها درست اندکی قبل از برداشتن از روی شعله گار باید به آن نمک اضافه کرد .

برای سبزيجات نیز باید آن را در آب نمک دار بپزيد .

نمک کاربرد های دیگری غیر از طعم دادن به غذا نیز دارد به عنوان مثال اگر ماهيتابه شما نچسب نيست ، قبل از استفاده ، به وسيله يک تکه کاغذ ، مقداري نمک به کف آن بماليد با این کار ماهیتابه شما به نچسب تبدیل خواهد شد .

منبع : بیتوته

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی