close
تبلیغات در اینترنت
محلول های محافظ انواع گل ها
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 22 اسفند 1392
  • دیدگاه ارسال شده

محلول های محافظ انواع گل ها

بانوکده 

در ادامه روش تهیه ی دو نوع محلول نگهدارنده ی گل خانگی بیان شده است .

عمر گل های بریده شده ، از یک طرف مرتبط با شرایط درونی گیاه، مثل رقم آن، و ازطرف دیگر مرتبط با شرایط بیرونی ، مثل زمان برداشت گل می باشد . به کمک محلول های محافظ نیز می توان عمر گل بریده را بیشتر نمود .

به محلول هایی که باعث مقاوم سازی گیاه بعد از برداشت می شوند و سبب طولانی تر شدن عمر گل می شود محلول نگه دارنده می گویند .

 

روش تهیه ی دو نوع محلول نگهدارنده ی گل خانگی :

 

روش اول :

25/0 تا 5/0 لیتر سون آپ غیر خوراکی + مقدار مساوی آب + نصف قاشق چایخوری سفید کننده ( وایتکس )

 

روش دوم :

1 لیتر آب + 2 قاشق غذا خوری آب لیمو + 1 قاشق غذاخوری شکر + نصف قاشق غذاخوری سفید کننده

 

سفید کننده و آب لیمو ( به خاطر حالت اسیدی اش )، نقش ضد میکروب و ضد قارچ را بازی کرده و میکروارگانیسم های محیط را از بین می برند و پوسیدگی ساقه را به تاخیر می اندازند.

باید دقت شود که مقدار سفید کننده از حد مجاز بیشتر نشود، در غیر اینصورت می تواند اثر عکس گذاشته و ساقه سریعا دچار پوسیدگی شود . شکر و سون آپ، نقش تامین مواد غذایی را بر عهده دارند.

 

فراموش نکنید که هر3-2 روز یک بار، محلول باید تعویض شود و پایین ساقه ی گلها نیز باید برش داده شود. چون با تجمع قند در پایین محل برش، میکروارگانیسم ها رشد کرده و باعث مسدود شدن آوندها خواهند شد . پس آب و مواد غذایی به قسمت های بالاتر نرسیده و گل سریعا از بین خواهد رفت .

منبع : آکاایران

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی