close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی پوک
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 23 فروردين 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی پوک

شامی پوک

آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی پوک را در ادامه مطلب دنبال کنید

 

مواد لازم:

- گوشت مغز ران بی استخوان بدون چربی گوساله یا گوسفند.....نیم کیلو

- لپه پاک کرده......نیم کیلو

- تخم مرغ.....5 عدد

- زعفران سائیده.....یک قاشق چایخوری

- جوش شیرین.....یک قاشق مربا خوری

- پیاز.....1 تا 2 قاشق مربا خوری

-نمک و فلفل.....به میزان لازم

 شامی پوک

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه میکنیم شسته و بعد پیاز را خرد میکنیم.گوشت و پیاز را بدون آب در ظرفی میریزیم و روی آتش ملایم گذاشته تا آبش کشیده شود و پیاز نرم گردد.

لپه را به دقت شسته و با کمی نمک و مقداری آب اجازه میدهیم بپزد به طوری که بعد ازپختن آب نداشته باشد.گوشت را یکبار چرخ کرده سپس گوشت چرخ کرده را با لپه مخلوط میکنیم و مخلوط را دوباره چرخ میکنیم.

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و بهم میزنیم.جوش شیرین را در یکی دو قاشق آب سرد حل کرده و داخل آن تخم مرغ ها را میریزیم و گوشت و لپه سرد شده را داخل تخم مرغ ها میریزیم و خلوط میکنیم.

حال بر روی نعلبکی پارچه انداخته و گلوله ای از ماده را برداشته رویش پهن میکنیم و وسطش سوراخی ایجاد میکنیم در روغن انداخته و سرخ میکنیم.

روغن باید در حدی باشد که روی شامی ها را بگیرد.اگر سفت شد تخم مرغ اضافه میکنیم و اگر پف نکرد جوش شیرین اضافه نمیکنیم و اگر شل شد آرد اضافه می کنیم

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی