طرز تهیه مربای آلبالو به همراه نکاتی کاربردی را در ادامه مطلب دنبال کنید
مواد لازم:
آلبالو.....3کیلو
شکر.....2 تا 2.5 کیلو
وانیل.....2/1قاشق چایخوری
طرز تهیه:
دم های آلبالو ها را گرفته و میشوریم سپس هسته آلبالو را گرفته و داخل قابلمه جا داری ریخته و لابه لای آن شکر میریزیم.حال اجازه میدهیم آلبالو ها چند ساعت بماند تا کمی آب بیاندازد.
ظرف را روی آتش تند قرار میدهیم تا جوش بیاید.کف مربا را یکی دو بار گرفته و وانیل را اضافه میکنیم.شریت که قوام آند مربا را از روی آتش برمیداریم.توجه شود بعد از جوش آمدن نیم ساعت برای مربا کافی است چون هرچقدر بیشتر بجوشد رنگش تیره میشود.
با این مقدار آلبالو دو شیشه بدست می آید.
بعضی از آلبالو ها زیادی آبدار هستند و وقتی شکر میپاشیم مشاهده میشود زیاد از حد انتظار آب دارد باید در این شرایط آی زیادی را جدا کرد در غیر این صورت مربا بیش از حد میجوشد و رنگش تیره میشود
آموزش آشپزی , آموزش آشپزی غذاهای ایرانی , آموزش آشپزی آسان , آموزش آشپزی رایگان , آموزش آشپزی جدید , آموزش آشپزی حرفه ای , آموزش هنر آشپزی , آموزش قدم به قدم آشپزی , آموزش آشپزی به زبان ساده , مربا آلبالو , طرز تهیه مربا آلبالو , پخت مربا آلبالو , نکات پخت مربا , روش تهیه مربا آلبالو , تهیه مربا آلبالو ,