close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه مربا آلبالو
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 25 فروردين 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه مربا آلبالو

مربا آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو به همراه نکاتی کاربردی را در ادامه مطلب دنبال کنید

 

 

 

مواد لازم:

آلبالو.....3کیلو

شکر.....2 تا 2.5 کیلو

وانیل.....2/1قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:

دم های آلبالو ها را گرفته و میشوریم سپس هسته آلبالو را گرفته و داخل قابلمه جا داری ریخته و لابه لای آن شکر میریزیم.حال اجازه میدهیم آلبالو ها چند ساعت بماند تا کمی آب بیاندازد.

ظرف را روی آتش تند قرار میدهیم تا جوش بیاید.کف مربا را یکی دو بار گرفته و وانیل را اضافه میکنیم.شریت که قوام آند مربا را از روی آتش برمیداریم.توجه شود بعد از جوش آمدن نیم ساعت برای مربا کافی است چون هرچقدر بیشتر بجوشد رنگش تیره میشود.

مربا آلبالو

با این مقدار آلبالو دو شیشه بدست می آید.

بعضی از آلبالو ها زیادی آبدار هستند و وقتی شکر میپاشیم مشاهده میشود زیاد از حد انتظار آب دارد باید در این شرایط آی زیادی را جدا کرد در غیر این صورت مربا بیش از حد میجوشد و رنگش تیره میشود

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی