close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کاچی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 29 فروردين 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کاچی

کاچی

در ادامه مطلب مواد لازم و طرز تهیه کاچی را برای شما کدبانوی عزیز آماده کرده ایم

 

مواد لازم:

آرد گندم..... نیم کیلو

روغن.....نیم کیلو

شکر .....یک کیلو

زعفران.....یک مثقال

آب.....10 تا 12 لیوان

گلاب.....نصف لیوان

 

طرز تهیه:

مانند حلوا آرد را سرخ کرده و شکر را با 10 تا 12 لیوان آب میجوشانیم تا شکر آب شود.شربت را از صافی رد کرده و زعفران حل شده را با شربت مخلوط میکنیم و حرارت آرد را ملایم میکنیم.

سپس شربت را به تدریج داخل آرد ریخته و مرتب بهم میزنیم تا آرد کاملا صاف شود.سپس اجازه میدهیم آهسته بجوشد و به روغن بیافتد.

در صورت غلیظ بودن مایع مختصر آب به آن اضافه میکنیم.آرد کاچی باید کمتر از حلوا سرخ شود (طلایی شد کافی است).از آرد برنج نیز میتوان استفاده کرد

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی