close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو لوبیا
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 29 فروردين 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو لوبیا

کوکو لوبیا

در ادامه آموزش انواع کوکو در مطالب گذشته آموزش کوکو سبزی . کوکو بادنجان . کوکو مرغ . کوکو عدس و کوکو دو رنگ را آموزش دادیم.در این مطلب قصد داریم کوکو لوبیا را آموزش دهیم.

پیشنهاد میکنیم ادامه مطلب را از دست ندهید

 

مواد لازم:

لوبیا سبز.....750 گرم

تخم مرغ.....4عدد

پیاز سرخ شده.....3 تا 4 قاشق سوپ خوری

جوش شیرین.....3 قاشق مربا خوری

زعفران سائیده.....1 قاشق چایخوری

آرد گندم.....1.5 قاشق سوپخوری

روغن.....یک پیمانه سر خالی

نمک و فلفل.....به مقدار دلخواه

کوکو لوبیا

طرز تهیه:

لوبیا را نازک و ظریف خلال کرده و در ظرفی از آب میریزیم تا بجوشد و 2 قاشق مربا خوری جوش شیرین اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزد ولی له نشود.

بعد از پختن لوبیا ها در صافی ریخته تا آب آن برود...تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و 1 قاشق  جوش شیرین و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را اضافه میکنیم.

پس از مخلوط کردن مایع پیاز و لوبیا را به آن اضافه میکنیم.در صورت تمایل میتوان هویج پخته خلال شده نیز به مایه آن اضافه کرد.

روغن را در تابه ریخته و پس از گرم شدن آن مایه را ریخته و با قاشق صاف میکنیم و اجازه میدهیم در حرارت ملایم بپزد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی