close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه تاس کباب
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 18 ارديبهشت 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب

دستور پخت تاس کباب را در ادامه مطلب دنبال کنید

 

مواد لازم:

پیاز درشت.....2 کیلو

گوشت سر دست.....750 گرم

سیب زمینی پشندی.....نیم کیلو

به......نم کیلو

آلو خشک.....نیم کیلو

روغن.....150 گرم

رب.....یک قاشق سوپخوری

گرد غوره....2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

آلو را شسته و خیس میکنیم . پیاز را پوست کنده و به صورت حلقه های نازک می بریم . پوست به را کنده و پره پره میکنیم و سیب زمینی را حلقه حلقه میکنیم .

گوشت را ورقه ورقه میکنیم و بعد قابلمه را بروی اجاق آماده میکنیم اول 2 قاشق روغن ته آن ریخته و بلافاصله در ته قابلمه 2 ردیف پیاز میچینیم . در مرحله بعد یک ردیف گوشت روی آن چیده و کمی روی آن آلو و چند تکه به میگذاریم .

در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و روی مواد بپاشید .

حال یکی دو قاشق روغن روی مواد بریزید و بهمین ترتیب ردیف های گوشت و پیاز را ادامه میدهیم . حرارت را ملایم کرده و در ردیف آخر سیب زمینی را میگذاریم و رب را بانصف لیوان آب مخلوط کرده و روی آن میریزیم...

درب آنرا گذاشته و بر روی حرارت ملایم اجازه میدهیم تا خوب مواد پخته شوند.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی