close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه پیراشکی گوشت
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 24 ارديبهشت 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

مواد اولیه و طرز تهیه پیراشکی گوشت در ادامه مطلب

مواد لازم :


آرد..... 1 پیمانه سرخالی

روغن مایع..... 5 قاشق غذا خوری

آب..... 5 الی 6 قاشق غذا خوری

نمک..... نوک قاشق چای خوری

آویشن..... ا قاشق مربا خوری

پیراشکی گوشت

طرز تهیه :

ابتدا آرد را با نمک و آویشن مخلوط می کنیم سپس روغن و در مرحله آخر آب را اضافه می کنیم اگه خمیرسفت بود می توانیم آب و روغن بیشتری اضافه می کنیم . این خمیر خیلی لطیف است و بعد از پخت خیلی ترد میشود.


مواد داخل پیراشکی از هر چیزی میتوان استفاده کرد . اگر مایل هستید از گوشت استفاده کنید : گوشت چرخ کرده/ پیاز/ سوسیس/ فلفل دلمه ای و قارچ را سرخ کرده و در نهایت یک قاشق رب به مواد اضافه می کنیم مواد نباید ابکی باشد و استفاده از پنیر پیتزا هم بسته به میل شماست.


خمیر را بلافاصله بعد از درست کردن می توانیم استفاده کنیم به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر بر می داریم گرد بازش می کنیم (نه خیلی نازک) بعد از مواد داخل آن می گزاریم . دو طرف خمیر را بهم می رسانیم و سپس با پشت یک چنگال روی لبه با کمی فشار دور خمیر را خط می اندازیم تا بهم بچسبند با انگشت هم میتوان این کار را کرد اما چنگال پیشنهادی بهتر است.

در انتها یک تخم مرغ را با چنگال زده و روی پیراشکی ها می مالیم و بر روی آن کنجد می ریزیم با حرارت 180 مدت 20 دقیقه در فر اجازه می دهیم تا کاملا طلایی بشوند. بعد با سس قرمز نوش جان کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی