close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ شیر با خامه
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 11 تير 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ شیر با خامه

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ شیر با خامه  به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است

هویج 3 عدد 

  سیب زمینی 1 عدد 

  جو پرک 1 لیوان 

  بلغور گندم 1 استکان

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری 

  مرغ 200 گرم 

  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

  پیاز 1 عدد

شیر 6 لیوان 

  جعفری خرد شده مقداری 

  نمک و فلفل و خامه برای تزئین به مقدار لازم

 

طرز تهیه : جو و بلغور را نیم ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس کنید ، هویچ و سیب زمینی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

 

پیاز را ریز خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب با حرارت ملایم بپزید و بعد از یک ساعت جو و بلغور و هویچ را به مرغ اضافه کنید ، سپس یک ساعت صبر کنید تا هویچ کاملا بپزد و انگاه سیب زمینی را اضافه کنید .

 

دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

 

وقتی مواد کاملا پخته شدند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود ان را از ظرف خارج کنید و استخوان های آن را پاک نموده و دوباره داخل سوپ بریزید.

 

وقتی آب سوپ کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید و سپس باقیمانده شیر را لیوان لیوان به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

 

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید .

 

معمولا 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر سوپ آماده مصرف است ، از یک ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به شما دارد .

 

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی