close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر شکلاتی
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر شکلاتی

بانوکده

مواد لازم و طرز تهیه دسر شکلاتی را در ادامه مطلب دنبال کنید

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
 
80 گرم کاکائو تلخ (یا کاکائو شیری)

50 گرم کره

40 گرم شکر

30 گرم آرد ، الک شده

دستورالعمل:
1. تخم مرغ ها را هم بزنید، شکر را به آرامی بپاشید تا مخلوطی کم رنگ و حبابی شکل در آید. از قبل فر را دمای 210 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. به آرامی کاکائو و کره را در ظرف آب کنید و سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مخلوط یک دستی حاصل شود.


3. سپس آرد الک شده را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید و آن را کنار بگذارید. داخل قالب را با کره آب شده چرب کنید. پودر کاکائو به آن بپاشید و سپس مخلوط را تا دو سوم قالب پر کنید.


4. اگر میخواهید داخل آن هنوز حالت مایع باشد در 210 درجه سانتی گراد به مدت 7 الی 10 دقیقه پخته شود و اگر داخل آن را نیمه مایع می خواهید 11 الی 13 دقیقه پخت آن زمان لازم دارد. از فر خارج کنید و بگزارید 5 الی 10 دقیقه باقی بماند و سپس در بشقاب قرار دهید.


5. می توانید این کیک شکلاتی را با بستنی و میوه های حبه ای فصلی سرو کنید

نظرات ارسال شده

  • من عاشق فلافل هستم ممنون از سایتتون به وبلاگ من هم سری بزنید لطفا طرز تهیه یبستنی شکلاتی را هم بگذارید

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی