close
تبلیغات در اینترنت
خواص دم نوش اویشن
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 20 مرداد 1393
  • دیدگاه ارسال شده

خواص دم نوش اویشن

بانوکده

آویشن درختچه‌ای کوتاه و پر شاخه است. شاخه‌های علفی آن پوشیده از برگ هایی در قسمت فوقانی ساقه است. گل‌های سفید ریز آن چتری و منفرد می‌رویند . میوه آن فندق چهار قسمتی است گیاه آویشن گیاهی است علفی با ساقه های کرک دار و سفید از خانواده نعناع که سر شاخه‌های گل‌دار و برگ آن قابل استفاده می‌باشد......

 

گونه های مختلفی از این گیاه در مناطق مختلف ایران می‌روید. این گیاه در کشور ما معمولاً به صورت خشک شده و پودر مورد استفاده قرار می‌گیرد ؛ ولی در کشور های دیگر علاوه بر پودر آن ‌، نوع تازه اش را نیز در غذا مصرف می‌کنند ؛زیرا آویشن تازه ، عطر و بوی بیشتری نسبت به خشک آن دارد.

خواص درمانی

تاثیر بر دستگاه گوارش :

  •  دمنوش آویشن به هضم غذا کمک میکند.
  • درد شکم را بر طرف می‌کند .
  •  در درمان نفخ به کار می‌رود .

 

تاثیر بر دستگاه تنفسی:

  •  دمنوش آویشن ضد سرفه و خلط آور است .
  •  در درمان برونشیت تاثیر بسزایی دارد.
  •  سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفس فوقانی را رفع می‌کند.
  •  در درمان آسم به کار می‌رود .

 

تاثیر بر دستگاه عصبی  :

  • دمنوش آویشن آرام بخش و خواب آور است .
  • حافظه را تقویت می‌کند .
  • ضد میگرن ، سردرد و سرگیجه است.

 

تاثیر بر دستگاه قلبی - عروقی :

تاثیر بر دستگاه حرکتی  :

  •  اگر از درد مفاصل ، نقرس ، ورم مفاصل و درد سیاتیک در رنج هستید دمنوش آویشن بنوشید.
  •  حمام آویشن برای مبتلایان به دردهای عضلانی ، مفصلی  و روماتیسمی مفید است.

خواص دیگر  :

  •  دمنوش آویشن صدای وزوز گوش را از بین می‌برد.
  •  آویشن خاصیت ضد میکروبی ، ضد قارچی و ضد انگلی دارد و این به دلیل وجود ماده تیمول در آن است ؛ از این رو با توجه به این که تیمول خاصیت سمی نیز دارد، در مصرف آویشن نباید زیاده روی کرد .

موارد منع مصرف و عوارض جانبی

   از مصرف روغن فرار آویشن به صورت خوراکی باید خودداری نمود ضمناً زیاده روی در خوردن آویشن باع بروز آلبومین در ادرار می‌شود.

   در حاملگی نیز مصرف این گیاه ممنوع است ؛ اما در دوران شیر دهی منعی ندارد .

طبیعت

   آویشن از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم و خشک  دارد.

طرز تهیه

   یک قاشق مربا خوری آویشن خشک شده را در دو لیوان آب جوش بریزید و بگذارید با شعله غیر مستقیم دم بکشید؛ سپس به مقدار دلخواه ، عسل به آن بیفزایید و میل نمایید .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی