close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش ماست
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 02 شهريور 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش ماست

بانوکده

آش ماست را در خیلی از مناطق کشور می‌پزند . ‌یکی از ساده ترین و خوش طعم ترین آش‌های ایران است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. آش ماست یک غذای سبک است و خوردن آن  به شما احساس سنگینی نخواهد داد........

مواد لازم:

سبزی آش ۱ کیلو

برنج ۱ استکان

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

ماست ۲لیوان

عدس ۱ لیوان

پیاز ۳ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

آب گوشت ۴ لیوان

نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم

آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

یکی از پیازها را ریز رنده کنید و همراه نمک و فلفل، زردچوبه و آرد ذرت به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه مخلوط را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و کاملا یکدست شود. سپس از این مواد ۱۰ تا ۱۵ کوفته ریزه درست کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس آنها را بیرون آورده و در روغن داغ سرخ کنید. کوفته ریزه‌ها را کنار بگذارید و سراغ تهیه‌اش بروید.

برای سبزی این‌آش به تره، جعفری، اسفناج و کمی گشنیز نیاز دارید. سبزی‌ها را بشویید و خرد کنید. برنج را که از قبل با آب و نمک خیس کرده اید در قابلمه بریزید و با مقدار زیادی آب در یک قابلمه بزرگ حرارت دهید. عدس را هم بشویید و چند دقیقه‌ای در آب جوش خیس کنید. حالا عدس و سبزی و روغن را به قابلمه اضافه کنید. یکی از پیازهای خلال شده را با زردچوبه در روغن تفت دهید و بعد، داخل‌اش بریزید. با قرص عصاره گوشت کمی آب گوشت درست کرده یا در صورتی که از آشپزی‌های قبلی‌تان آب گوشت ذخیره کرده اید، آن را در‌آش بریزید. بدون آن که در قابلمه را بگذارید اجازه دهید با حرارت کم بجوشد. گذاشتن در قابلمه باعث تیره شدن رنگ سبزی می‌شود. سیب زمینی‌ها را پوست کنده و نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

یک عدد پیاز باقی مانده را ریز رنده کنید و با ادویه به‌آش اضافه کنید. نیم ساعت بعد، سیب زمینی‌ها را داخل‌اش ریخته و کمی بعد کوفته‌ها را اضافه کنید. بعد از پخت کامل آش، دو لیوان ماست را قبل از سرو داخل آش بریزید و کاملا مخلوط کنید و کمی ماست هم برای تزئین روی‌آش بریزید. علاوه بر این، می‌توانید ماست را در ظرفی جدا سر سفره ببرید تا هر کس بسته به دلخواه خود، مثل کشک از ماست درآش استفاده کند.

نکته:

شیرازی‌ها هم آش ماست دارند. با این تفاوت که آن‌ها در این‌آش به جای عدس، لپه می‌ریزند و از گوشت راسته گوسفندی تکه شده همراه با استخوان قلم استفاده می‌کنند.در سبزوار‌آش ماست، رشته هم دارد و در آن از ماست ترش، زرده تخم مرغ و فلفل سبز تازه و سیر رنده شده هم استفاده می‌شود.در سنقر کلیایی این آش را بدون حبوبات و گوشت می‌پزند. یعنی ماست را همراه آب و برنج می‌جوشانند و در آن سبزی و نعناع و پیاز داغ می‌ریزند و با ترید نان می‌خورند.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی