close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کرم نسکافه دو رنگ
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 07 شهريور 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کرم نسکافه دو رنگ

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه نسکافه دو رنگ در ادامه مطلب.....

موادلازم

موز رنده شده : 2 عدد

نسکافه : یک قاشق غذاخوری

آب داغ: یک پیمانه

آب ولرم : سه چهارم پیمانه

پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده : یک چهارم پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

پودر قند: یک پیمانه

وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

ژلاتین رو با آب ولرم مخلوط کنید بزارید رو بخار آب کامل حل بشه، زرده و سفیده رو جدا کنین ، سفیده رو کامل بزنید بزارید کنار ، زرده ها رو به همراه وانیل و پودر قند اونقدر بزنید تا تقریبا سفید یشه بعد نسکافه رو تو اب داغ حل کنید و همون طور که داغه کم کم به زرده هااضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زرده ها نبره بعد موز ، گردو ، ژلاتین حل شده و سفیده رو به اون اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن دیگه مثل کیک نیست که بعد از اضافه کردن سفیده همزن رو بزاریم کنار بعدش مواد رو بریزین تو ظرف مورد نظر 2 ساعت تو فریزر یا 6 ساعت دریخچال بزارین تا آماده بشه این دسر به خاطر تفاوت جرم حجمی گردو وسفیده تخم مرغ به حالت دورنگ درمیاد

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی