close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش دندونی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 11 شهريور 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش دندونی

بانوکده

آشی سنتی که هنگام درآمدن اولین دندان نوزاد تهیه و برای اطرافیان طی مراسمی سرو می شود......

مواد لازم : ( برای 4 نفر)

گندم پوست كنده : 1 لیوان

نخود : 1 لیوان

لوبيا سفيد: 1 لیوان

عدس : 1 لیوان

ماش : 1 لیوان

پياز داغ : 2 قاشق غذاخوري

آب گوشت : به مقدار لازم

نمك : به مقدار لازم


طرز تهيه:

1) تمام حبوبات ( نخود، لوبیا، عدس و ماش) را چند ساعتي خيس مي كنيم تا كمي نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.

2) حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ريخته و بروی شلعه ملایم مي گذاريم تا کمی نرم شوند.

3) پس از اينكه حبوبات كمي نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و مي گذاريم تا خوب لعاب بياندازد.

4) وقتي آش لعاب انداخت، يك قاشق پياز داغ و نمك را اضافه مي كنيم و  نيم ساعت می گذاریم بروی شعله کم بپزد.

نکته :

هنگام پخت آش بايد مرتب هم بزنيم تا آش ته نگيرد ( به دلیل دارا بودن گندم) و شاید سخت ترین مرحله پخت این آش باشد.

نظرات ارسال شده

  • سلام ببخشید ما ذرت هم میریزم وگوشت هم داخلش میریزیم یا به جاش سیرابی میریزیمخیلی عالی میشه...

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی