close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه پودینگ تابستانی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 14 شهريور 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه پودینگ تابستانی

بانوکده

در ادامه مطلب مواد لازم و طرز تهیه پودینگ را برای شما کدبانوی عزیز آماده کرده ایم.

مواد لازم برای ۶ نفر


  ۵۰ عدد نان برشی مخصوص تست (یک روز مانده)
  ۸۰۰ گرم یا ۶ تا ۷ فنجان مخلوط انواع توت ها از جمله توت فرنگی، شاتوت و توت سیاه
  ۵۰ گرم یا یک چهارم فنجان پودر قند
  مقداری خامه زده شده


  طرز تهیه:

۱ )کاسه بلوری معمولی متوسطی آماده کنید و برش های نان را به همان صورت درسته در کف و دیواره های ظرف بچینید. برای هر یک ۵ تا ۶ برش نان کافی است.


۲) انواع توت ها را به همراه پودر قند در قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. با توجه به این که با حرارت دادن توت ها آب می اندازد، نیازی به اضافه کردن آب در آنها نیست. زمانی حدود ۴ الی ۵ دقیقه مخلوط را حرارت دهید تا آب حاصل از پخت توت ها کم شود. پس از گذشت این مدت زمان، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود. سپس با قاشق مخلوط توت های پخته شده را به همراه کمی آب حاصل از آنها در داخل کاسه و روی نان های برشی چیده شده در ظرف بریزید.


۴) یک عدد نعلبکی چینی یا زیردستی را به صورت وارونه در داخل کاسه و روی تکه نان قرار دهید. هر یک از کاسه ها را به همین صورت با مواد و نان پر کنید. سپس کاسه ها را مدت زمانی حدود ۸ ساعت یا شب تا صبح در یخچال قرار دهید.


۵) برای سرو این پودینگ ، از یک چاقوی باریک و تیز استفاده کنید. به این صورت که چاقو را در فاصله میان پودینگ و دیواره ظرف حرکت دهید تا پودینگ از دیواره ظرف جدا شود. سپس آن را در بشقابی
بگذارید در پایان، باقی مانده آب مواد را روی پودینگ بریزید و به همراه خامه زده شده سرو کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی