close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 14 شهريور 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

بانوکده

در ادامه مطالب آموزش آشپزی و شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی نارگیلی را در ادامه مطلب آورده ایم...آموزش مختصر و مفید...

مواد لازم :
پودر قند 250 گرم
پودر نارگیل 150 گرم 
سفیده تخم مرغ 4 عدد
پودر هل 1 ق م 
خلال پسته جهت تزیین
طرز تهیه :
سفیده تخم مرغ رو با همزن هم می زنید تا کاملا فرم بگیرد  بعد قاشق قاشق پودر قند اضافه کرده و هم بزنید  در نهایت پودر هل رو بریزید .

سپس ظرف حاوی سفیده رو روی قابلمه ای که آبجوش داخل اون هست و با حرارت ملایم در حال جوش هست ، قرار می دیم  و به هم زدن ادامه می دیم .
 سفیده رو انقدر هم می زنیم تا زمانیکه همزن رو وقتی به سمت بالا می کشیم سفیده نیز بالا بیاید بعد از رو حرارت برداشته و پودر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم  .
مواد را داخل قیف و ماسوره ریخته و روی سینی با کمی فاصله می ریزیم .
بعد روی هر کدام یه دونه خلال پسته قرار می دیم .
سپس داخل فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 7 - 10 دقیه قرار می دیم .

نکته : مدت زمان بسته به دمای فرتون ممکنه کم یا زیاد بشه کافیه زیر شیرینی کمی رنگ بگیره و قرار نیست شیرینی ها تغییر رنگ بدنن بلکه باید به همون صورت سفید بمونن .

نظرات ارسال شده

  • ببخشید اگه درست کنم واقاعا مانند شکل درست می سه

    پاسخ : دوست عزیز این تصویر دقیق برای این آموزش نیست ولی معمولا شیرینی های نارگیلی به همین شکل آماده می شوند.

  • سلام.ممنون....😍😍😍😍😍

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی