close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سالاد ماهی آبپز ( رژیمی)
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 23 مهر 1393
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سالاد ماهی آبپز ( رژیمی)

بانوکده

طرز تهیه سالاد ماهی  به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.....

مواد لازم:

  •  خیار:‌ 5ورق

  •  گوجه گیلاسی:‌5عدد

  •  جوانه گندم: یک قاشق سوپ‌خوری

  •  فلفل سبز شیرین: 10گرم

  •  ماهی تیلا پیلا (بی‌تیغ): یک عدد

  •  آبلیموی تازه: یک قاشق سوپ‌خوری

  •  روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری

  •  زعفران: یک‌دوم قاشق چای‌خوری، حل کرده

روش تهیه

ماهی را به روغن زیتون، آبلیمو و زعفران حل کرده آغشته کنید. در دستگاه بخارپز یک عدد فویل آلومینیومی قرار داده و ماهی را درآن بگذارید و اطراف فویل را کمی به سمت بالا بیاورید. ماهی را با تعدادی برش لیمو که رویش می‌گذاریم، مزه‌دار کنید. 20دقیقه در بخارپز بگذارید. در دستور اصلی این غذا، این ماهی و سالاد بدون سس سرو می‌شود اما پیشنهاد من برای تهییه سس اینگونه است: مقداری آبلیموی تازه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید، سپس به‌عنوان ادویه از پوست لیموترش خشک شده، آویشن پودرشده، پودر اورگانو، پودرسیر و پودر فلفل سیاه نیز استفاده کنید.

نکته: تجربه ثابت کرده است که ماهی‌های دارای بافت نرم و پرچرب برای این غذا مناسب نیستند. پس پیشنهاد می‌کنم اصلا از ماهی‌های دریای شمال استفاده نکنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی