close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو اسفناج
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 19 آبان 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو اسفناج

بانوکده

طرز تهیه کوکو اسفناج  را در ادامه مطلب دنبال کنید.....

  • اسفناج پخته 300 گرم
  • پیاز 1 عدد کوچک
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی
  • روغن 100گرم.

 

  1. در یک ظرف گود اسفناج پخته شده را خوب له میکنیم
  2. سپس پیاز کوچک رنده میکنیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با مقداری نمک و فلفل و زرد چوبه خوب هم میزنیم.
  3. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و مواد کوکو را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم .
  4. بعد که یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را به صورت دلخواه برش داده و برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ می کنیم تا کوکو آماده شود.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی