close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ مرغ
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 13 آذر 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ مرغ

بانوکده

 

در ادامه مطلب طرز تهیه مرغ  به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم

سینه مرغ : یک سینه کامل مرغ

پیاز : 1 عدد بزرگ

فلفل سبز : 3 عدد

نمک، فلفل سیاه,زردچوبه و ادویه : به میزان لازم

رشته : به اندازه دلخواه

هویج : 1 عدد متوسط

روغن : 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را به همراه کمی آب و پیاز رنده شده میپزیم. وقتی سینه مرغ کاملا پخته شد آن را از آب خارج کرده و به صورت ریش ریش میکنیم. میتوان از آب مرغ پخته شده دوباره استفاده کرد. حالا مرغها را داخل قابلمه میریزیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و کمی روغن نیز اضافه میکنیم. اکنون نوبت افزودن رب گوجه است. بعد از اضافه کردن رب اجازه میدهیم این مواد در حرارت کم شعله گاز کاملا با هم بجوشند. هویج و فلفل سبز را به صورت نگینی و یا حلقه ای خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم . برای اضافه کردن رشته ها نباید عجله کرد. ده دقیقه قبل از سرو سوپ میتوان رشته ها را به آن اضافه کرد.مدت زمان تقریبی آماده شدن این غذا بعد از پخت مرغ حدود نیم ساعت است. اضافه کردن مواد دلخواهی نظیر قارچ و یا سیر به این سوپ اشکالی ندارد. شما میتوانید آن را طبق ذائقه افراد خانواده آماده کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی