close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش شلغم
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 01 بهمن 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش شلغم

بانوکده

طرز تهیه آش شلغم به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

شلغم متوسط : سه الی چهار عدد

پیاز داغ : به میزان دلخواه

عدس پخته شده : نصف پیمانه

برنج : دو یا سه قاشق غذاخوری

سبزی خرد شده : مقداری ( شوید ، تره ،جعفری ، گشنیز )

نمک و فلفل و زرچوبه : به میزان لازم

آب گوشت :  مقداری

 

طرز تهیه ی آش شلغم:

برنج را حدود نیم ساعت با مقداری آب می گذاریم تا کاملا دانه آن برود ( اگر از خرده برنج استفاده شود زودتر دانه آن میرود و آش بهتر می شود ) سپس عدس پخته و سبزی ها و ادویه ها و آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا جا بیفتد، شلغم ها را نگینی کرده همراه با پیاز داغ درون آن ریخته و مجدد می گذاریم تا هم شلغم ها بپزد و هم آش جا بیفتد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی