close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش عدس
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش عدس

بانوکده

در ادامه مطلب با طرز تهیه آش عدس  آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای 4 نفر:

عدس: 10 قاشق غذاخوری

برنج: 4 قاشق غذاخوری

گشنیز خردشده: یک پیمانه و نیم (نیم کیلو پاک نکرده تقریبا)

پیاز: 2تا بزرگ

سیرداغ

نعناع داغ

نمک و فلفل و زرچوبه

زیره

طرز پخت:

عدس رو بگذارید نیم پز بشود و برنج خیس خورده رو وقتی عدس نیم پز شد اضافه کنید و پیاز خلالی رو هم با روغن و زرچوبه و نمک و فلفل و زیره تفت بدهید  و به آش اضافه کنید.

اجازه دهید تا آش خوب جا بیفته . گشنیزها را خرد می کنیم و وقتی برنج خوب وا شد می ریزیم و  نیم ساعتی می زاریم با شعله کم جا بیفته  و سیرداغ هم اگه دوست داریم بهش اضافه می کنیم و توی ظرف می کشیم و با پیاز داغ و نعناع داغ و کشک تزیین می کنیم و همچنین می توان  به جای کشک میشه با ماست میل کنین و در فصل زمستان به آن شلغم اضافه کرد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی