close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش آبغوره تبریز
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 05 بهمن 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش آبغوره تبریز

بانوکده

در ادامه مطلب با طرز تهیه آش ابغوره تبریزی  آشنا خواهید شد.

مواد لازم براي 4 نفر :
لوبيا چشم بلبلي :200 گرم 
بلغور گندم : 70 گرم 
بلغور جو : 70 گرم 
برنج : 50 گرم 
سبزي (تره و جعفري ) خرد كرده: 500 گرم 
پياز داغ :2 قاشق سوپخوري 
رب گوجه فرنگي :1 قاشق سوپخوري 
نعنا داغ :به مقدار لازم
نمك ، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم 
آبغوره : 200 ميلي ليتر

روش تهيه 
لوبيا را 2 ساعت بخيسانيد . بعد در قابلمه ي مناسبي همراه با آب و نمك بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا نيم پز شود . در اين زمان ، بلغور گندم ، بلغور جو و برنج را ـ كه از قبل در حدود 2 ساعت خيسانده ايد ـ به لوبيا بيفزائيد و شعله را ملايم كنيد . پس از چندي جوش سبزي و پياز داغ را نيز بيفزائيد و منتظر بمانيد تا حبوبات و غلات بپزند و لعابدار شوند. اكنون رب گوجه فرنگي را همراه با كمي روغن تفت دهيد و با نعنا داغ به آش بيفزائيد . نمك و فلفل آش را اندازه كنيد و آبغوره را اضافه نمائيد . پس از آن كه آش كاملاً جا افتاد ، آن را در ظرف مناسبي بريزيد . اينك روي آش را به دلخواه خود تزئين نمائيد .

نکات:

 در اين آش ،مي توانيد از كوفته ريزه هائي كه با گوشت چرخكرده درست كرده ايد ،‌استفاده كنيد.

 زرد چوبه ي ياد شده در مواد لازم را ، با پياز داغ تفت دهيد ، و سپس به آش بيفزائيد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی