close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش آلو
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش آلو

بانوکده

در ادامه مطلب با طرز تهیه آش آلو  آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

برنج،200 گرم

سبزی معطر، 750 گرم

لپه، در حدود 100 گرم

روغن، 150 گرم

گوشت چرخ کرده، 150 گرم

آلو خشک، 150 گرم

پیاز متوسط، 2 عدد

نمک و فلفل، به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را در کمی روغن تفت داده، لپه را تمیز کرده و با کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا نیم پز شود، بعد برنج را اضافه می کنیم تا بپزد.

پیاز را که قبلا تفت داده بودیم، در مواد ریخته و سبزی ها را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم.

وقتی آش پخته شد، هسته های آلو را گرفته و به آش اضافه می کنیم و یکی دو بار آش را هم می زنیم. بعد از یکی دو تا جوش غذا را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با کمی پیاز سرخ شده تزیین می کنیم. همراه با کمی نعناع داغ، البته می توان در این جا از گوشت مرغ نیز استفاده کرد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی