close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش اسفناج
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 12 بهمن 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش اسفناج

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه اش سنتی اسفناج  به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد اولیه 
اسفناج : یک کیلوگرم
کره یا روغن : ۵۰ گرم
لپه : ۱/۴پیمانه
عدس : ۱/۲ پیمانه
بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه
پیاز متوسط : یک عدد
پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی : به میزان لازم

طرز تهیه

اسفناج را خرد کرده به همراه پیاز خلالی شده، حبوبات، بلغور و ادویه می‌پزیم.
پس از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم می‌زنیم.
سپس نعنا، پیاز داغ و کره را نیز می‌افزاییم تا آش جا بیفتد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی