close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش آبادان
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 06 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش آبادان

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه اش سنتی ابادانی  به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد اولیه :

  • نخود و لوبیا سفید - پیمانه
  • گوشت - 250 گرم
  • پیاز متوسط - یک عدد
  • عدس - یک پیمانه
  • برنج - دو پیمانه
  • تره خرد شده - 500 گرم
  • فلفل قرمز یا سیاه - به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه - به میزان لازم

  طرز تهیه:                                                                                                                    

ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه میپزیم ،پس از یک ساعت نخود و لوبیا سفید را که قبلا به مدت 24 ساعت خیس کردهایم به گوشت اضافه میکنیم. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه میکنیم و درجه شعله گاز را تنظیم میکنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم که ته نگیرد. این غذا باید کاملا پخته شود، به طوری که گوشت کاملا ریشریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با کشک، نعناداغ و مقداری گوشت تزئین کرده و سرو میکنیم.

* از ویژگیهای این غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانیها یافت شده و در ماهرمضان برای سحر و افطار سرو میشود.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی