close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی کشمشی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 06 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی کشمشی

بانوکده

در ادامه مطالب آموزش آشپزی و شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی کشمشی را در ادامه مطلب آورده ایم...آموزش مختصر و مفید...

 

 

مواد لازم جهت تهیه شیرینی کشمشی برای 5 نفر

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
آرد سفید 500 گرم  
روغن 300 گرم جامد
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری  
تخم مرغ 4 عدد  
کشمش 150 گرم تا 200 گرم
وانیل   به میزان لازم  
پودر قند 400 گرم  
 
 

طرز تهیه : شیرینی کشمشی

 

 
سلام دوستای گل!  
امروز یه شیرینی خوشمزه آوردم ...با مواد ساده و حتی بدون نیاز به همزن و فر! با طعم خوب و نوستالژیک برای همه مون!
 
فقط یه توضیح بدم ...من سه مدل کشمشی درست میکنم .دستور و عکس سه تاش رو هم میزارم . شما هر کدومو دوست داشتین درست کنین . اما در کل شبیه هم هستن:
 
1.این که امروز گذاشتم کمی نونکی تره و نرم تر. داخلش پف داره. بهش فشار بیاری خرد میشه. "نمی شکنه " عکس بالا رو ببینید.
 
2.یه مدل هم خیلی خشک تر و ترد تره . اصطلاحا بازاری تره و اکثر شیرینی سرا ها اینطوری درست میکنن. میدونین کدومو میگم؟ دورش قهوه ای یه و انگار سوخته. شیرینیش هم نازکه و فشار بیاری "تق" میشکنه !
 
3. یه مدل هم که کلا مزه ش متفاوته و دستورش واسه خانم کاوه س و کره و آرد ذرت و ...داره. 
 
ابتدا روغن ها  رو هم میزنیم یه دست بشه . من روغن لادن طلایی میریزم .همیشه تو شیرینی و کیک پزی مواد تازه و مرغوب استفاده کنید تا شیرینی و کیک تون کیفیت بهتری داشته باشه 
 
بانوکده
 
پودر قندی که الک کردیم رو بهش اضافه میکنیم . کمی میزنیم تا یک دست بشه . این مراحل رو کاملا با چنگال یا همزن دستی هم میتونین انجام بدین.
 
بانوکده
 
اینجا روغن و پودر قند کاملا مخلوط یک دستی رو تشکیل دادن :
 
بانوکده
 
حالا تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم . یعنی صبر میکنیم یکی ش حل بشه ...بعد اون یکی رو میریزیم . لابلای تخم مرغها وانیل رو هم میریزیم . شیرینی کشمشی باید یه مقدار وانیلش بیشتر باشه نسبت به شیرینیهای دیگه .
 
بانوکده
 
بعد از تخم مرغها ..آرد رو که قبلا  الک کردیم اضافه و باز هم هم میزنیم . واقعا توضیح و قلق خاصی تا اینجای کار نداره . خیلی ساده س. 
 
بانوکده
 
آرد رو که هم زدین (حتی با چنگال ) یه هم چین غلظتی به دست میاد:
 
بانوکده
 
کشمش ها رو بشورین و یه 5 دقیقه بزارین تو آب بمونن و نرم بشن . بعد درشون بیارین . یه خورده نم داشته باشن خوبه  :
 
بانوکده
 
کشمش خیس رو اضافه میکنیم .دیگه کشمش رو که اضافه کردین باید با قاشق هم بزنین . 
 
بانوکده
 
از مواد بالا میتونین توسط ماسوره ساده یا قاشق تو ظرف بچینین. من با ماسوره ساده ریختم.
 
بانوکده
 
حالا بزارین توی فر. من خیلی عادت ندارم دما بگم . چون هر کس قلق فر خودشو داره . نشونه پختن این شیرینی اینه که بوش در میاد و دورش کمی قهوه ای میشه . حدود 15 دقیقه تو دمای 180 . 
فقط حتما اجازه بدین شیرینی ها خنک بشن بعد از کاغذ جدا کنید . 
میتونین تو تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن .فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین. مامان من زمستونا تو تابه درست میکرد...
خییییلی خوشمزه میشد ....هی روزگار ....! 
 
منبع: برنولی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی