close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی گردویی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 07 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی گردویی

بانوکده

طرز تهیه شیرینی گردویی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد اولیه :

سفیده تخم مرغ: 4 عدد
گردو خرد شده: 200 تا 220 گرم
شکر: 2 پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری سر صاف
هل در صورت دلخواه: کمی

طرز تهیه :


 گردو، شکر و 2 عدد از سفیده ها را با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه استراحت دهید تا گردوها کمی نرم و مرطوب شوند.

 پودر کاکائو، وانیل، هل و مابقی سفیده ها را اضافه کنید و برای 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتی داغی مواد را با انگشت احساس کنید.

 مخلوط را در غذاساز ریخته تا مایه خمیری شکل نرمی درست شود، سپس با قاشق مرباخوری از مایه برداشته و در سینی یا قالب که قبلا کاغذ گذاشته اید با فاصله بریزید.
 قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 150 درجه سانتیگراد یا 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

 شیرینی ها را پس از سرد شدن از کاغذ جدا کرده، در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی