close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 07 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

بانوکده

در ادامه مطالب آموزش آشپزی و شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی ناپلئونی را در ادامه مطلب آورده ایم...آموزش مختصر و مفید...

مواد لازم:

خمير ورقه شده يا خمير هزار برگ يک عدد

خامه 400 گرم

خاکه قند 5 قاشق سوپخوري

سفيده تخم مرغ 4 عدد

طرزتهيه

خمير ورقه شده را به قطر 1 سانتيمتر و به فرم مستطيل باز کنيد و در سيني مخصوص فر قرار دهيد.

فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهايت به مدت يک ربع گرم کنيد و سپس سيني را روي اولين پنجره فر از طرف پائين، به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا خمير کاملا برشته و ورقه شود.

 


سيني را از فر در آورده و بگذاريد کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوري خاکه قند بزنيد تا فرم بگيرد. 4 عدد سفيده تخم مرغ را آنقدر هم بزنيد(با همزن يا چنگال) تا کاملا سفيد شده و وقتي ظرف را برمي گردانيد نريزد.

سپس سفيده را با خامه مخلوط کنيد. خمير برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتي از هم جدا مي شوند، از قطر دو نيم کنيد و لاي هر ورقه مقداري خامه بماليد و ورقه ديگر را روي آن قرار دهيد و با دست کمي روي نان ها را فشار دهيد.

سپس بصورت مربع مربع نان هاي خامه اي را ببريد. در آخر کار روي شريني ها خاکه قند و پودر پسته بپاشيد. مي توانيد قبل از گذاشتن خمير در داخل فر نيز خمير را به صورت مربع هاي يکسان ببريد و سپس در فر قرار دهيد.

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی