close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی پفکی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 08 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی پفکی

بانوکده

در ادامه مطالب آموزش آشپزی و شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی پفکی را در ادامه مطلب آورده ایم...آموزش مختصر و مفید...

مواد لازم :
زرده تخم مرغ :  6عدد
پودر قند  2  پیمانه ( پیمانه پلوپز )
وانیل  1 قاشق چایخوری

زعفران دم کرده یک تا دو ق س

یا پودر هل ساییده نصف ق چ
گردو ریز نگینی خرد شده  150 گرم
پودر مغز پسته برای تزیین روی شیرینی

  
  

طرز تهیه :

ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه کمی وانیل و پودر قند با دور متوسط همزن آنقدر ( 6دقیقه )  می زنیم تا زرده ها کرم رنگ و کشدار شود. بعد از اینکه مخلوط سفت شد , گردو ها را به آن اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.  فر را با درجه حرارت 150سانتی گراد حدود 20 دقیقه قبل از پخت روشن می کنیم.  داخل سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از مخلوط مرنگ گردویی داخل قیف خامه پاش ریخته و یا ماسوره دلخواه به اندازه مینیاتوری و ریز روی کاغذ روغنی با فاصله میریزیم . اکنون با درجه حرارت 150 سانتیگراد سینی را طبقه وسط فر قرار داده  و مدت 15دقیقه شیرینی را میپزیم.
نکته : با پودر مغز پسته  میتوانید روی شیرینی را تزیین کنید . درجه حرارت خيلي مهم است بايد حتما از قبل فر روشن و گرم شده باشد، در غير اين صورت پف شيريني مي‌خوابد. در صورتیکه شيريني را زود از فر بيرون بياوريد روي آن سوراخ ها و حفره‌هاي ريزي ايجاد مي‌شود. مي‌توانيد به جاي پسته از گردو و كنجد يا هر مغز خام ديگري استفاده كنيد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی