close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی لطیفه
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی لطیفه

بانوکده

میدونم الان که مواد تهیه این شیرینی محبوب رو دیدید کلی خوشحال شدید و با خودتون گفتید چقدر راحت و چقدر اسون.
اما در اشتباهید اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و و یک قسمت کار رو درست انجام ندید به جای شیرینی لطیفه لواشک لطیفه خواهید پخت  و یا شیرینی هاتون به جای اسفنجی شدن سفت خواهند شد
پس هم زدنش خیلی مهمه مخصوصا هم زدن دورانیش .

مواد لازم:
تخم مرغ :3 عدد
آرد:۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر 
پودرشکر :3 قاشق غذا خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
پودر شکرمقداری برای روی مایه شیرینی

طرز تهیه :

سفیده و زرد تخم مرغ هارو جدا کنید سفیده را آنقدر هم بزنید که کاملا سفت سفت شود شکر را به سفیده اضافه کنید و باز با هم زن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود زرد‌ها را با وانیل هم بزنید تا کاملا یک دست شود و به سفیده اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی‌ آرام هم بزنید ,یعنی‌ زیرو رو می‌کنیم.

  آرد را آرام و کم کم الک کنید  به سفیده اضافه کنید و دورانی هم بزنید باید خیلی‌ با حوصله این کار رو انجام بدید تا پف سفیده نخوابد بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید بافته اولی‌ سفیده را داشته باشد سبک و پفکی باشد.
اگر خوب موادو هم بزنید بعد پخت یک شیرینی‌ خواهید داشت که بافته اسفنجی داره داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا المینیومی انداختید
از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم سانت  باشه استفاده کنید
وقتی‌ همه شیرینیها رو قیف زدید پودر شکر روشون الک کنید
 
داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردیید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزد
وقتی‌ پخت بلافاصله از سینی جدا کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینی‌‌هاتون جدا نمیشن

بعد سرد شدن نونهاتون .داخل نونها با قیف خامه بزنید.

منبع :یمه لیلر

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی