close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه رولت خامه ای
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه رولت خامه ای

بانوکده

طرز تهیه شیرینی رولت به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم برای تهیه ی رولت 

تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۶ قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

آرد ۵ قاشق سوپخوری یا ۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ی رولت

تخم مرغ+شکر+وانیل را به حدی می زنیم که سفت و سفید شود(حدودا یک ربع).

کم کم آرد را اضافه کرده و به طریق شانه کردن هم می زنیم این خمیر شل است.ته قالب را کاغذ انداخته و همینطور زیر و روی کاغذ را چرب کرده و مایع را درون آن می ریزیم ضخامت این مایع نباید زیاد باشد.فر گرم با حرارت ۳۵۰ فارنهایت و مدت پخت ۳۰-۴۵ دقیقه می باشد.

بعد از آنکه از فر در آوردیم مدت ۱۰ دقیقه در طبقه پایین فر می گذاریم تا روی آن طلایی شود.سپس حوله ای نازک را خیس کرده و آب آن را کاملا می گیریم ؛بعد دور قالب را با کارد می زنیم تا کیک از قالب جدا شود و قالب را روی حوله بر می گردانیم و دو طرف حوله را روی رولت بر می گردانیم (کاغذ را رولت نکنیم بهتره) تا زمانیکه رولت نرم شود و بتوانیم آن را لوله کنیم.

برای برگرداندن رولت ابتدا روی رولت را خاکه قند می پاشیم و روی کاغذ می اندازیم،یکبار رولت را با کاغذ لوله می کنیم تا رولت شکل بگیرد و بعد باز می کنیم و خامه را بصورت یکدست روی کیک می مالیم و بعد به آرامی رولت را می پیچیم.

برای این رولت ۴۰۰ گرم خامه زده شده کافیست.(در اینجا کمی پودر کاکائو به خامه اضافه میکنیم)

 

برای تهیه ی خامه فوری:

خامه ۲۵۰ گرم

آب یا شیر یخ یکچهارم یوان

پودر قند دو قاشق غذاخوری پر

اسانس یا وانیل نوک قاشق چایخوری

همه مواد را جز آب یخ قاطی کرده و با شماره ۱ همزن ،شروع به همزدن می کنیم(حدود ۵ دقیقه) وقتی سر همزن شروع کرد به جا انداختن روی خامه آب یخ یخ یا شیر یخ را اضافه میکنیم (این خامه را میتوان در فریزر نگهداری کرد و به دفعات از آن استفاده کرد)

چند نکته برای آماده سازی رولت:

۱- از جمله نکات بسیار مهمی که می‌باید برای فراهم کردن رولت در نظر گرفته شود، دمای فر است. معمولاً نان رولت در دمای بسیار بالا و در مدت زمان کوتاه می‌پزد و چنانچه مدت زمان پخت آن طولانی شود، نان خشک می‌شود و دیگر قابل پیچیدن نخواهد بود! بنابراین قبل از اینکه دست به کار تهیه‌ی رولت شوید، فر را با دمای ۲۲۰ درجه‌ی سانتیگراد، گرم کنید.

۲- از دیگر نکات کلیدی و قابل توجه در فراهم کردن نان رولت، نحوه‌ی هم‌زدن مایه‌ی آن است. مایه‌ی رولت را می‌باید به صورت دورانی و به گونه‌ای که حجم آن از بین نرود، مخلوط کنیم در عین حال که داشتن سرعت عمل نیز اهمیت بسیار زیادی نتیجه نهائی کارخواهد داشت. برای به دست آوردن مهارت و کسب نتیجه‌ی بهتر، تمرین و ممارست در انجام کار بسیار حائز اهمیت خواهد بود. همچنین هنگامی که مایه‌ی رولت را روی کاغذ، در سینی پهن و صاف می‌کنید، دقت داشته باشید که مایه در همه‌جا به طور صاف و یکسان پهن و صاف شود. زیرا اگر قسمتی از مایه ضخیم‌تر و قسمت دیگر نازک‌تر، باشد، نان رولت به طور یکنواخت نمی‌پزد و در بعضی از قسمت‌ها خشک می‌شود

۳-در نظر داشته باشید که پس از مالیدن خامه، مربا و انواع کرم، روی نان رولت، حتماً آن را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا به اصطلاح رولت جا بیفتد، به راحتی برش بخورد و آماده‌ی پذیرائی شود.

۴-اگر در دستور کارتان به جدا نمودن زرده‌های تخم‌مرغ از سفیده‌های آن اشاره شده باشد، دقت کنید تا چیزی از زرده‌ها وارد سفیده‌های تخم‌مرغ نشود. زیرا همانطور که می‌دانید، سفیده‌ی تخم‌مرغ بخشی از تخم‌مرغ است که فاقد هرگونه چربی است و چنانچه حتی ذره‌ای از زرده که دارای چربی است، وارد سفیده شود، سفیده هنگام هم زدن پف نمی‌کند و نان رولت کیفیتش را از دست می‌دهد.

۵-همچنین می‌توانید از انواع مربا و مارمالاد برای میان نان رولت استفاده کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی