close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی میکادو
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 10 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی میکادو

بانوکده

طرز تهیه شیرینی میکادو به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد اولیه برای تهیه شیرینی میکادو:

نان میکادو: به مقدار لازم

شیر: سه قاشق غذاخوری

پودر بیسکوییت: یک پیمانه

شکلات تخته‌ای (کاکائویی) : ۲۰۰ گرم

پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری

پودر بادام: ۱ پیمانه

شکر (پودر قند) : یک سوم پیمانه

کره: یک دوم پیمانه

وانیل: ۵۰ گرم

دارچین: به مقدار لازم

 

روش تهیه شیرینی میکادو:

برای تهیه شیرینی میکادو در ظرفی کره، وانیل، دارچین و شکر را ریخته و به خوبی هم بزنید تا یک دست شود. حال بر روی بخار آب جوش شکلات تخته‌ای را حرارت دهید تا ذوب شود و پس از آن شکلات مایع را به شیر افزوده و پودر کاکائو را هم به شیر اضافه نمایید و روی حرارت خیلی خیلی کم نگه دارید.

اکنون وقت آن رسیده تا موادی را که در ابتدا تهیه کردیم به بیسکوییت های میکادو اضافه کنیم. بدین منظور یک ورقه نان میکادو را برداشته و یک لایه مواد روی آن بگذارید و به همین شکل ۳ لایه دیگر نان و مواد نیز اضافه نمایید تا تکمیل شود.

شیرینی‌ های دیگر را آماده کنید و تمامی آن‌ها را در یک سینی بچینید. حال به واسطه یک جسم سنگین و مسطح همانند تخته آشپزخانه سطوح میکادو ها را به سمت پایین فشار دهید تا به خوبی فشرده شوند و پس از آن نیز بهتر است تخته روی میکادو ها بماند.

حال سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت این مدت سینی را خارج کرده و شکلات مایع، شیر و کاکائو را که در ابتدا تهیه کرده بودیم را روی میکادوها بریزید و مجدد آن‌ها را به یخچال برای مدت ۱۵ دقیقه منتقل کنید.


 پس از گذشت این مدت شیرینی میکادوی شما آماده شده است و می‌توانید آن‌ها را به شکل‌های دلخواه برش بزنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی