close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی مربایی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 10 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی مربایی

بانوکده

طرز تهیه شیرینی مربایی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم برای تهیه ی شیرینی مربایی:

کره                                   ۱۲۰ گرم

  شکر                      یک و نیم لیوان

  آرد                          ۲ و نیم لیوان

  تخم مرغ                          ۲ عدد

اسانس بادام                  ۱۰ قطره

بادام شیرین               به مقدار لازم

 مربا یا مارمالاد             به مقدار لازم

طرز تهیه ی شیرینی مربایی:

کره نرم شده را توی کاسه بریزید و با شکر و تخم مرغ ها مخلوط کنید,  با همزن اون قدر بزنید تا کرم رنگ بشه. بعدش اسانس رو  اضافه کنید و دوباره هم بزنید .

باز هم تاکید می کنم, آرد رو کم کم اضافه کنید! چون هم مخلوط کردنش سخت تر میشه, هم گلوله گلوله میشه و هم اگه زیاد ریختید, دیگه نمیشه کاریش کرد!

راستی, توی هم زدن عجله نکنید ها, شیرینی های کره ای خیلی حساس هستن, باید آروم آروم هم بخورن!

وقتی یک خمیر متعادل به دست اومد دیگه آرد نریزید. یعنی نه سفت باشه و نه شل. یک کوچولو باید به دست بچسبه.

حالا خمیر رو نیم ساعت بذارید توی یخچال, روی خمیر رو هم بپوشونید تا خشک نشه.

فر رو روشن کنید و بذارید روی ۱۸۰ درجه.

 کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید ، به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و با دست یا قالب شیرینی شکل بزنید ، مرکز شیرینی رو با انگشت یا ابزار گود کنید و یک بادم رو بذارید توی گودی شیرینی.

حالا یک کم مربا یا مارمالاد روی بادم بریزید تا گودی شیرینی پر بشه.

 حالا سینی را توی فری به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه بذارید.

 وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شد سینی رو از فر در بیارید  و اجازه بدید شیرینی ها خنک بشن. حواستون باشه تا خنک نشدن از سینی جداشون نکنید چون خورد میشن.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی