close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی بادامی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 12 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی بادامی

بانوکده

طرز تهیه شیرینی بادامی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم :
روغن جامد:۱۵۰ گرم
پودر قند:۱۵۰گرم
پودر بادام :۱۲۵ گرم
آرد :۱۲۵ گرم
هل :یک قاشق مربا خوری سر خالی
پودر پسته :برای تزیین
طرز تهیه :

 

روغن وپودر قند وهل را مخلوط می کنیم وخوب با هم زن (حداقل ۱۰ دقیقه) می زنیم تا سفید شود . سپس آرد الک شده را اضافه می کنیم وازاین به بعد آروم با لیسک به هم می زنیم .وبعد پودر بادام را در آخر میریزیم وبا دست مالش می دهیم(به مدت خیلی کوتاه) تا خمیر لطیفی به دست بیاید . خمیر را به مدت یک ساعت استراحت می دهیم . روی میز آرد می پاشیم وخمیر را به قطر نیم سانتی متر با وردنه باز می کنیم وقالب می زنیم .(ترجیحأ به شکل هلالی).ته سینی را کاغذ روغنی می اندازیم وروی آن چرب می کنیم وبعد شیرینی ها رادر سینی می چینیم.
به مدت ۱۰ تا ۱۵ در درجه ۱۳۰ درجه سانتی گراددر طبقه وسط فر قرامیدهیم. شیرینی های من در عرض۱۵ دقیقه آماده شد.
نکته:
۱-برای تهیه پودر بادام ابتدا بادام ها را در اب جوش می اندازیم وسپس پوست بادام ها را جدا می کنیم .ومی گذاریم خشک شود وبعد آسیاب می کنیم .وبعد از آسیاب ،الک می کنیم .
۲-لطفأ اندازه مواد را رعایت کنید.
۳-شیرینی بادامی زود می سوزه .لطفأ آن را چک کنید.
۴-ابتدا صبر کنیم تا شیرینی ها سرد شود بعد آن را از کاغذ روغنی جدا کنید.

 

منبع : سفره خونه

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی