close
چت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 13 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

بانوکده

در ادامه مطالب آموزش آشپزی و شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی زنجبیلی را در ادامه مطلب آورده ایم...آموزش مختصر و مفید...

مواد لازم:

  • - کره دو سوم پیمانه
  • - پودر قند یک پیمانه
  • - آرد سفید گندم یک پیمانه
  • - بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • - تخم مرغ یک عدد
  • - زنجبیل دو قاشق مرباخوری
  • - وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
  • - پودر پسته به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. - فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سفید شود.
  2. - وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه نمایید و بزنید تا سفید و کش دار شود.
  3. - سپس زنجبیل و بیکینگ پودر و آرد را اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
  4. - بعد خمیر را پهن نموده و قالب بزنید.
  5. - در نهایت خمیرهای قالب زده شده را در سینی قرار دهید و روی هر شیرینی را با برس، سفیده تخم مرغ بمالید و روی آن کمی پودر پسته بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  6. - بعد از خنک شدن از سینی خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی