close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی توت
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی توت

بانوکده

طرز تهیه شیرینی توت به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم:

  • بادام سفید شده
  • یا خلال بادام 2 پیمانه (پودر شده)
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • گلاب یا بیدمشک یا بهار نارنج 1 قاشق سوپخوری
  • پودر قند 1 پیمانه
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری
  • رنگ دلخواه و خلال پسته
  • شکر درشت برای تزیین

دستور پخت

بادام پودر شده و پودرقند را در ظرفی مخلوط میکنیم حالا گلاب و پودر هل را هم اضافه کرده حالا سفیده تخم مرغ را با چنگال میزنیم تا از لختگی در بیاید سپس از سفیده قاشق قاشق به مخلوط بادام اضافه میکنیم تا مواد به صورت خمیر نرمی که به دست نمیچسبد در آید. حالا از مواد به اندازه فندق برداشته در دست به شکل توت سفید در آورده در شکر درشت غلطانده و یک خلال پسته در انتهای آن فرو میکنیم.این شیرینی را باید در ظرف در دار نگهداری کرد تا خشک نشود .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی