close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی قرابیه
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی قرابیه

بانوکده

طرز تهیه شیرینی قرابیه به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم:
بادام پوست گرفته خام 150 گرم

شکر 200 گرم

سفیده تخم مرغ 3عدد

مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم

 

طرز تهیه:


  بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید  خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.

 سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید. داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.  سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.

 شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.  بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.

 این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید

نظرات ارسال شده

  • باسلام وعرض خسته نباشید. ممنون از زحمتهای زیادتون. سایت عالیییییه عالی

    پاسخ : خوشحالیم این مطلب مورد اقبال شما قرار گرفت

  • با عرض سلام وخسته نباشید بابت زحماتتون.
    سوالی که داشتم این بود که ۳۵۰ درجه ی فارنهایت چند درجه ی سانتی گراد میشه .
    ممنون

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی