close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر کدو حلوایی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 16 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر کدو حلوایی

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه دسر کدو تنبل در ادامه مطلب.....

مواد لازم:

 

یک چهارم یک عدد کدو حلوایی کوچک

 

2 قاشق غذا خوری عسل

 

یک چهارم یک قالب کره گیاهی

 

یک قاشق چایخوری آب لیمو

 

4 قاشق غذاخوری گلاب

 

سر قاشق غذاخوری زعفران

 

یک قاشق غذا خوری زرشک

 

2 لیوان آب

 

یک قاشق مربا خوری خامه

 

یک قاشق غذا خوری مغز پسته

 

یک قاشق غذا خوری سر خالی پودر نارگیل

 


 

طرز تهیه:

 

کدو حلوایی را پوست گرفته،قطعه قطعه نموده و در یک ظرف نچسب نسبتاً گود ریخته و با 2 لیوان آب و آب لیمو بگذارید تا با حرارت متوسط بخوبی پخته شود(در صورتی که برای دسر استفاده می نمایید و نه برای کودکتان، گلاب را نیز اضافه نمایید.) و آب آن نسبتا خشک شود. در این مرحله اگر به عنوان دسر استفاده می کنید زعفران و هل را بیافزایید و پس از اینکه آب حلوا بخوبی خشک شد ،آن را در ظرفی بریزید و کاملا له نمایید.سپس در یک ظرف نچسب کره را بریزید تا کمی بر روی حرارت آب گردد ،کدوها را بیافزایید ، در  کره کمی تفت دهید و مراقب باشید تا نسوزد و صرفا برخی از قسمتهای آن کمی نیمه برشته شود. پس از این مرحله کدو را در ظرف زیبا و مناسبی بریزید و روی آن را با زرشکی که کمی در کره تف داده اید و مقداری مغز پسته خورد شده و پودر نارگیل تزئین نمایید. اگر برای فرزندتان تهیه کردید کمی خامه نیز پیش از تزیین با کدو مخلوط نمایید. نوش جان...

 

این دسر بسیار لذیذ است و اگر برای پذیرایی استفاده کنید مهمانان شما از طعم مطبوع حلوا و ترشی و شیرینی آن بسیار لذت خواهند برد.ضمنا کدو حلوایی دارای مقدار زیادی لیتیوم می باشد که شادی آور است. حتما امتحان کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی