close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر انار
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 18 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر انار

بانوکده

در ادامه مطلب مواد لازم و طرز تهیه دسر انار را برای شما کدبانوی عزیز آماده کرده ایم.

ادامه مطلب :

مواد لازم:

ژله انار:1 بسته

2 عدد انار دون كرده

آب انار :يك و نيم ليوان

شير :2 ليوان

شكر:1 ليوان و 3 قاشق

زرده تخم مرغ:2 عدد

نشاسته:2 قاشق غذاخوري سر پر

پودر ژلاتين:2 و نيم قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

ابتدا ژله انار را طبق دستور روي پاكت درست كنيد با اين تفاوت كه نصف ليوان آب سرد استفاده كنيد.

نصف انارهاي دون شده رو در قالب دسر كه يكبار با آب سرد شسته شده بريزيد و نصف ژله روي انارها بريزيد و حدود 10 دقيقه در فريزر بگذاريد.

بعد مابقي انارها و ژله رو روي مواد ريخته و در يخچال بگذاريد تا تقريبا ژله ببندد...خيلي ژله نبايد سفت بشه چون به لايه بعدي نميچسبه.

توي اين مدت در ظرفي نشاسته و يك ليوان شكر را با هم مخلوط كنيد ،آب انار را اضافه كرده روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود و سس انارمون بدست بياد.مثله فرني غليظ

زرده هاي تخم مرغ رو با 3 قاشق شكر مي زنيم تا از حالت لختي دربياد و شير را داغ كرده و زرده ها رو به آن اضافه مي كنيم.ژلاتين رو در نصف ليوان آب سرد حل كرده و به شير اضافه مي كنيم. و در آخر سس انار رو اضافه ميكنيم.

اجازه ميديم مايه بدست اومده خنك بشه.توي اين زمان ژله مون هم تقريبا بسته شده و به آرومي اين مايه رو روي ژله ميريزيم و حداقل 7 ساعت نگه ميداريم تا كاملا بسته بشه

و ظرف رو به مدت چند ثانيه در آب جوش قرار مي دهيم يا به كمك سشوار دسر رو در ظرف مورد نظر بر ميگردونيم.

ميتونيد ژله رو با خامه فرم گرفته يا دونه انار تزئين كنيد

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی