close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر شالوت انبه
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 18 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر شالوت انبه

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه دسر شالوت در ادامه مطلب.....

 

مناسب برای 6 تا 8 نفر

کره نرم شده : 120 گرم

پودر قند : 200 گرم

زرده تخم مرغ : 5 عدد

رولت خامه ای : 30 در 40 یک عدد

وانیل مایع : یک قاشق چایخوری

پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپخوری

رنده پوست لیمو ترش تازه : یک قاشق چایخوری سرخالی

آرد ذرت : 2 قاشق سوپخوری

آب انبه : 350 میلی لیتر

خامه فرم گرفته : یک پیمانه

انبه خرد شده : یک پیمانه

طرز تهیه

  1. قالب کروی فلزی یا تلقی مخصوص شارلوت را کاملا با محافظ بهداشتی پوشش دهید. محافظ را به همه  دیوارهای داخلی قالب فشار دهید. کره و پودر قند را خوب بزنید تا پوک شود، وانیل مایع را اضافه کنید.
  2. آب انبه‌، زرده‌ها و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود، حرارت باید بسیار ملایم باشد. حالا از روی حرارت بردارید و پوست لیمو ترش رنده شده را اضافه کنید.
  3. پودر ژلاتین را با 1/3 پیمانه آب سرد روی حرارت (به روش بن ماری) ذوب کنید تا شفاف شود.
  4. مواد خنک شده‌ آب انبه را به کره و پودر قند اضافه کنید. همچنین ژلاتین بن ماری شده و در پایان خامه فرم گرفته را اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند، حالا انبه‌های خرد شده را اضافه کنید.
  5. رولت‌ها را با چاقو برش بزنید و هر حلقه رولت را داخل ظرف محافظ کشیده شده بچینید.
  6. مواد کرم که به غلظت رسیده را روی رولت‌ها بریزید تا قالب پر شود. یک لایه دیگر از رولت‌های برش خورده را بچینید و قالب را در یخچال قرار دهید، 4 تا 6 ساعت زمان می برد، برای تزئین رولت‌ها می توانید از گل‌های انبه استفاده کنید.

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی