close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر ایتالیایی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 19 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر ایتالیایی

بانوکده

در ادامه مطلب مواد لازم و طرز تهیه دسر ایتالیایی را برای شما کدبانوی عزیز آماده کرده ایم.

مواد لازم :

  • خامه 400 میلی‌لیتر
  • شیر 200 میلی‌لیتر
  • شكر 40 گرم (دو قاشق سوپخوری)
  • نمك یك قاشق چایخوری
  • شكلات تلخ 65درصد به بالا 125 گرم
  • ژلاتین سه قاشق مرباخوری یا سه ورق

طرز تهیه:                                                                                                                           

 

ژلاتین را در نصف استكان آب‌جوشریخته تا حل شود. خامه، شیر، شكر و نمك را مخلوط كرده وقتی جوش آمد از روی حرارتبرداشته شكلات را اضافه كنید. وقتی شكلات خوب حل شد ژلاتین را هم داخل موادبریزید. سپس در قالب دلخواه ریخته به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی