close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر آناناس
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 20 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر آناناس

بانوکده

در ادامه مطلب مواد لازم و طرز تهیه دسر آناناس را برای شما کدبانوی عزیز آماده کرده ایم.

مواد لازم برای دسر آناناس :

  • چند حلقه آناناس (کنسروی)
  • ۳۰ گرم کره
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین (معادل ۱۰ گرم)
  • ۱۹۰ گرم آب کمپوت آناناس
  • ۲۲۰ گرم خامه شیرین شده
  • ۹۰ گرم پودر شکر
  • ۱ قطره اسانس آناناس

طرز تهیه دسر آناناس :
۱- کمپوت آناناس را در آبکش بریزید تا آب شیرین آن جدا شود . حلقه های آناناس را در ته و دور ظرف مورد نظر برای دسر بچینید و ظرف را در یخچال بگذارید . شربت را هم کناری بگذارید .
۲- تخم مرغ ها را بشکنید , زرد و سفیده را جدا کنید . به زرده , کره و پودر شکر و اسانس را اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا کرم و کشدار شود .
۳- پودر ژلاتین را به آب آناناس افزوده , ظرف را روی بخار آب کتری بگذارید تا پودر حل شود . این محلول را به زرده اضافه کرده و مخلوط کنید .
۴- همزن را خوب شسته و خشک کنید . حالا سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا جایی که سفید رنگ و پف دار شود . خامه را هم جداگانه با همزن بزنید تا فرم دار شود . حالا هر دو را مخلوط کرده و به مواد دسر اضافه کنید و هم بزنید .
۵- مواد را داخل ظرف (ظرفی که در آن آناناس چیده بودید ) ریخته و آن را به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید تا دسر بسته شود .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی