close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر باواریا
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 21 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر باواریا

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه دسر باواریا در ادامه مطلب.....

مواد اولیه :

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا 4 ورق

آب 3/1 پیمانه

زرده تخم مرغ 4 عدد

شکر 4/3 پیمانه

شیر 2 و 2/1 پیمانه

وانیل 4/1 پیمانه

نمک 8/1  قاشق چایخوری

خامه 1 و 4/1 پیمانه

طرز تهيه:

ژلاتین را با آب مخلوط نموده و روی بخار قرار دهید تا بصورت محلول درآید زرده ها را بزنید تا روشن شود سپس شکر را بتدریج اضافه کنید و بزدن ادامه دهید تا غلیظ و کشدار شده شیرجوشیده شده با وانیل را به مایه زرده های زده شده بیفزائید و با اندکی نمک روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید، قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید، محلول ژلاتین را به مایه کاستارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید و بگذارید تا سرد شود سپس با خامه فرم گرفته مخلوط نمائید و در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد سپس بروی ظرف زیبائی برگردانید و با میوه تازه وخامه تزئین کنید.

باواریای نسکافه:

مانند دستور فوق عمل نمائید و قبل از طبخ ، 2 قاشق سوپ خوری پودر نسکافه را به مایه اضافه کنید و طبق دستور بالا بپزید و هنگام سرو روی آنرا با خلال بادام تست شده بپوشانید.

منبع :persianv

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی