تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر کاسترد

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه دسر کاسترد در ادامه مطلب.....

شیر:                            2 پیمانه
پودر نشاسته                  2 قاشق غذاخوری

پودر کاسترد                    2 قاشق غذاخوری
شکر:                             100 گرم
آب :                              2 پیمانه
پودر ژلاتین
انار:                              4 قاشق مرباخوری
انار دانه شده:                 1 قاشق غذاخوری
پسته خام:                     18 عدد
بادام درختی و فندق و بادام هندی خام از هر کدام 9 عدد

طرز تهیه :
ابتدا شیر، آب، نشاسته، کاسترد و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد کرده در کف سه ظرف بریزید. بعد مخلوط کاسترد را تا یک سانت و نیم به لبه ظرف مانده بریزید. پس از سرد شدن، پودر ژله را که در آب جوش حل کرده و به آن آب سرد اضافه نمایید. روی کاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال بگذارید تا سفت شود و روی آن را با خامه کرده و سرو نمایید . نوش جان.

منبع :ashpazonline.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی