close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر پرتغال
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 24 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر پرتغال

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه دسر پرتغال در ادامه مطلب.....

مواد اولیه : برای ۳ نفر
پرتقال ۱پیمانه (بدون پوست)
آب پرتقال ۱پیمانه
پوست پرتقال ۱قاشق سوپخوری (رنده شده)
زرده تخم مرغ ۲عدد
ژلاتین به میزان لازم
(پودر) خامه ۱۰۰گرم
شکر ۱۰۰گرم

طرز تهیه:

اول مقداری دلخواه از پودر ژلاتین رو با نصف استکان آب جوش خوب مخلوط کنین و اون رو روی بخار آب کنین و خوب هم بزنین تا در هم حل شن. حالا آب پرتقال رو به مواد اضافه کنین و خوب بزنین سپس زرده‌های تخم‌مرغ رو با پوست پرتقال رنده‌شده و شکر مخلوط کرده با همزن بزنین تا یک‌دست شن در انتها خامه و بقیه مواد رو به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد رو با هم یکی کنین و اونها رو در یخچال گذاشته تا بسته شه.

نکات: 

  • به جای پودر ژلاتین میتونین از پودر ژله هم استفاده کنین.
  • یادتون باشه که برای تهیه پوست پرتقال باید اون رو ۳ بار بجوشونین و آبش رو خالی کنین و یک بار هم با آب و شکر بجوشونیدش تا تلخی اش گرفته بشه.
  • حتما از خامه زده شده و شیرین شده استفاده کنین. نوش جان

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی